Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2013 02:36 - CasioTime.com ЛИДЕР СРЕД ЧАСОВНИЦИТЕ
Автор: casiobg Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1524 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.10.2021 17:11



 

image

 

 

 




Една от най-старите, утвърдени и известни марки часовници е фирмата Casio. Тя е японски производител и слага своето начало след 1946 година. Неин създател е Тадао Кашио. Преди да започне системно да се занимава с изработката на часовници, Casio предлагат на пазара цигарета, запалки, калкулатори и други дребни нужни в ежедневието на хората вещи. Висококачествените и прочути по широкия свят часовници днес се смятат за едни от най-добрите на пазара и са първа класа сред марките предлагащи маркови часовници. С времето, популярността на Casio става все по-голяма, но се появява и конкуренция от страна на швейцарските производители на часовници, което променя много нещата и провокира Casio да наблегне основно на технологиите, чрез които постоянно осъвременява своите продукти. 

 

 

Това разширява дейността на фирмата като насочва производителите към часовника с калкулатор, часовника с будилник, хронометъра, барометъра, термометъра, алтиметъра и други, както и по-специфични модели разполагащи с водоустойчиви системи, GPS системи, соларни батерии, времеви зони и още редица полезни функции. Изработката на ръчни бижута и замисъла, който превръщат Casio в реалност е първоначалният кварцов механизъм.. С тази своя крачка те неизменно отместват опасността, от каквато и да било друга конкуренция и с пълни обороти завладяват световните пазари с предложенията си, че нямат равни.

 

 


Сред най-големите атракции на часовниците Casio са Twin Sensor и Wave Ceptor. Тези техни високотехнологични функции правят марката още по желана, а превеса над останалата конкуренция от този клас остава назад. Марката Casio диктува правилата на пазара и произвежда серии, които да обхващащата всички потребности и предпочитания у потребителите. Сред тях попадат 

часовници от класически стил до моделите с вградени високотехнологични функции, при който екстрите са неизброими.

 

Стандартните или още известни като класически часовници на Casio предлагат изобилие от модели, както за дамите, така и за мъжката аудитория. Сред по-семплите модели, освен часовника, допълнителни функции не се срещат, но пък модернистичния привкус не е пренебрегнат дори в тях. Друга характерна черта за класическите модели е тяхната еднаквост, както в тези за мъже, така и в тези за жените, което позволява страхотната възможност да се подаряват в комплект за двойки.

 


Друга серия известна с ултра дизайнерското изпълнение на Casio е 

Casio Edificе. Те се водят за спортно елегантен модел, а това от своя страна им дава огромно предимство. Типичното за Edifice е функцията хронограф, която позволява използване на кръговете в циферблата, а това придава страхотен модерен дизайн с триизмерен изглед и създава усещане за разположение на различни нива. Модела е изработен от масивна конструкция от стомана, технология за тройно закопчаване на верижката и високата водоустойчивост, а това ги прави много харесвани от мъжете.

 

Друг модел сред Casio, не по-малко предпочитане е G-Shock. Устойчивост и здравина са първите му характеристики. Той е така проектиран, че не спира да функционира при много ниски температури, силни вибрации, магнитно поле, при подлагане на прах и мръсотия. Голямо разнообразие от цветове и майсторски дизайн са външните характеристики на 

Casio G-Shock . Модела се предлага и в женски вариант, а сред светските личности е сред най-предпочитаната марка часовници.


Серията Casio Pro Trek е спортния стил на. Тези часовници са същински компютър върху ръката на притежателя им. Те са много подходящи за планински условия и други дейности на открито. Сензорите им измерват атмосферното налягане, температурата, височината, както и показват посоките на света.

 

Моделите WaveCeptor и Tough Solar обединяват часовниците Casio в напреднали разработки. WaveCeptor е характерна с автоматично коригиране на точността на времето, което се дължи на атомни часовници и дава възможност за приемане на радиосигнал. За технологията Tough Solar е известно, че осигурява захранване на часовниците, благодарение на соларна батерия, която се зарежда от слънцето. Часовници Casio, притежаващи споменатите две технологии се срещат в сериите на модели като G-ShockPro TrekEdifice.


Марката Casio е самото потвърждение на най-високотехнологичното развитие на Япония. В производството на часовници, Casio показва вечния стремеж на тази част от света за непрестанно еволюиране във всяка една сфера. В резултат от тази нагласа, часовниците Casio поставят най-високо летвата за качество и достъпност на един марков часовник .



Тагове:   часовници,   Casio,   g-shock,   casio g-shock,   casio ediffice,   ediffice,   pro trek,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: casiobg
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 33311
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031